Αναζήτηση προϊόντων

Καλάθι αγορών

Σύνολο παραγγελίας: 0€
Καλάθι αγορών

Το νέο μας eshop Piltsiskosmima.gr σας καλωσορίζει και σας κάνει δώρο τα έξοδα αποστολής σε οποιονδήποτε ποσό παραγγελίας σε όλη την Ελλάδα.
Επιβαρύνεστε μόνο με 2 ευρώ σε περίπτωση αντικαταβολής
 

Για την αποστολή των προϊόντων στο χώρο που επιθυμείτε χρησιμοποιούμε την Γενική Ταχυδρομική, ACS Courier και σε παραδόσεις εντός αττικής χρησιμοποιείται και η TAS courier. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε ασφαλή και γρήγορη αποστολή αφού η ολοκλήρωσή της πραγματοποιείτε κατά μέσο όρο σε 1 - 2 εργάσιμες ημέρες. Το piltsiskosmima.gr είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να υπολογίζει αυτόματα (μόνο για την Ελλάδα) τον όγκο και το βάρος των αγαθών και σε συνεργασία με την βάση δεδομένων του να δίνει άμεσα σε εσάς το κόστος των μεταφορικών. Σε περίπτωση που η αποστολή πρέπει να γίνει στο εξωτερικό θα πρέπει πρώτα να έρθετε σε επαφή με εμάς.

Σε κάθε περίπτωση ο υπεύθυνος του piltsiskosmima.gr θα έρθει σε επικοινωνία με εσάς για επαλήθευση των στοιχείων σας και για τυχών λεπτομέρειες που θα πρέπει να γνωρίζουμε για την αποστολή.

Το piltsiskosmima.gr θα καταβάλει κάθε εύλογη προσπάθεια για να εξασφαλίσει την έγκαιρη παράδοση της παραγγελίας σας. Παρόλα αυτά δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις στην παράδοση.

Αποστολές για Κύπρο και λοιπές χώρες.

Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται μέσω των ΕΛΤΑ και της Γενικής Ταχυδρομικής. Η εκτιμώμενη διάρκεια αποστολής είναι 8-10 ημέρες για τις χώρες της Ευρώπης, και 10-15 για όλες τις υπόλοιπες χώρες. Η διαδικασία της αποστολής ξεκινάει από τη στιγμή της παραγγελίας και περιλαμβάνει έως και 48 ώρες για την αποστολή της παραγγελίας. Για παραγγελίες κάτω των 2 κιλών, το κόστος είναι 8 € για την Ευρώπη, και 10 € για όλες τις υπόλοιπες χώρες. Για παραγγελίες βάρους 2 κιλών και άνω, η χρέωση διαφοροποιείται βάσει του συνολικού βάρους της παραγγελιάς και του προορισμού αποστολής.