Αναζήτηση προϊόντων

Καλάθι αγορών

Σύνολο παραγγελίας: 0€
Καλάθι αγορών

Η εταιρεία Πίλτσης Ο.Ε. δραστηριοποιείται στον, όμορφο, χώρο της Αργυροχρυσοχοΐας από το 1993. Τα πρώτα βήματα της στηρίχτηκαν στην κατασκευή ασημένιων αντικειμένων και στο χονδρικό εμπόριο. Το 2001 είναι η χρονιά που άνοιξε τις πόρτες του το πρώτο κατάστημα μας. Η έκθεση του εργαστηρίου μας μαζί με μικρές και ποιοτικές συνεργασίες γνωρίζει την αποδοχή του κοινού. Λίγα χρόνια αργότερα , το 2007 , η ανταπόκριση του κόσμου μας ώθησε στο επόμενο εγχείρημα μας. Το νέο κατάστημα ήταν πραγματικότητα. Ένα, αμιγώς, χρυσοχοείο στην περιοχή που μας στήριξε.
Κατανοώντας τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της αγοράς το 2012 μεταφέρουμε και ανανεώνουμε το πρώτο μας κατάστημα. Ένας μοντέρνος χώρος δημιουργείται και φιλοξενεί Έλληνες δημιουργούς , ελληνικές εταιρείες κοσμημάτων και είδη τέχνης και διακόσμησης. Το 2013 η πρώτη προσπάθεια να υπάρξουμε στον χώρο του διαδικτύου πέφτει στο κενό. Έτσι στρεφόμαστε στον εκσυγχρονισμό του εργαστηρίου μας, αντιμετωπίζουμε τα λάθη μας και εκπαιδευόμαστε. Εκπαιδευόμαστε για το σήμερα χρησιμοποιούμε τα εργαλεία που υπάρχουν και ατενίζουμε, με προοπτική και δημιουργικότητα, το μέλλον. Βρισκόμαστε στην αρχή μιας νέας ολοκληρωμένης και στρατηγικά σχεδιασμένης προσπάθειας και με χαρά σας παρουσιάζουμε τα δύο νέα ηλεκτρονικά καταστήματα, piltsiskosmima και kosmisis

Στο πρώτο θα βρείτε κοσμήματα από χρυσόασήμι και παιδικά κοσμήματα, επιλεγμένες σειρές ρολογιών αλλά μοναδικούς στυλογράφους. Χρυσά χειροποίητα κοσμήματα και επιλεγμένες κατασκευές στολισμένες με πολύτιμους λίθους. Ενώ στα ασημένια κοσμήματα θα βρείτε μοντέρνες επιλογές και πολλά πρωτότυπα σχέδια. Οι εταιρείες ρολογιών που αντιπροσωπεύουμε είναι εταιρείες που χαρακτηρίζονται για την αισθητική τους αλλά και για την αναλογία τιμής και ποιότητας.

Στο δεύτερο e-shop θα δείτε χειροποίητες εικαστικές δημιουργίες. Ιδανικές λύσεις και όμορφα δώρα που θα μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Ένας χώρος που πολλοί Έλληνες δημιουργοί και ελληνικά εργαστήρια θα μπορούν να σας παρουσιάσουν τις μοναδικές δημιουργίες τους, δημιουργίες που διαφέρουν και μπορούν με την μοναδικότητα τους να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Για κάθε περίσταση μπορείτε να βρείτε το ύφος και το στυλ που σας ταιριάζει. Χειροποίητα διακοσμητικά και δώρα αλλά και επαγγελματικά δώρα που σίγουρα θα ταιριάζουν στον σκοπό τους και στο ύφος της εταιρείας σας.

Το όραμα της εταιρείας μας είναι απλό. Να μπορέσουμε από την θέση μας και τη δυναμική της επιχείρησης μας να φέρουμε κοντά σας όμορφες δημιουργίες, μοναδικά προϊόντα από μοναδικούς δημιουργούς.

 

Jewelry is Art & Art is Jewelry

Με εκτίμηση
Νεκτάριος, Νικόλαος και Παναγιώτης Πίλτσης.