Αναζήτηση προϊόντων

Καλάθι αγορών

Σύνολο παραγγελίας: 0€
Καλάθι αγορών

Τα Pularys είναι τα πορτοφόλια μιας νέας γενιάς. Μιας γενιάς που δεν σκοπεύει να μείνει στάσιμη, αλλά εξερευνά με τόλμη τον κόσμο, παίρνοντάς τον όπως είναι. Το πορτοφόλι Pularys είναι ένα στοιχείο της ζωής, τόσο απαραίτητο σήμερα όσο και το smartphone.
Ξέρουμε τα πάντα για το δέρμα! Δεκαετίες εμπειρίας βρίσκονται πίσω μας  παράγοντας  δερμάτινα είδη από τη δεκαετία του 1930, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση, η οποία εκδηλώνεται, μεταξύ άλλων, από το περήφανα χρησιμοποιούμενο, παλαιότερο όνομα του πορτοφολιού μας - Pularys.
Οι σύγχρονες μέθοδοι παραγωγής μας επιτρέπουν να επιτυγχάνουμε το μέγιστο αποτέλεσμα με ελάχιστα χρησιμοποιούμενα υλικά. Το αποτέλεσμα είναι ένα προϊόν απαλλαγμένο από υπερβολές, όμορφο μέσα στην απλότητά του και ταυτόχρονα εκπληρώνει τη λειτουργία του. Είναι μικρό, αλλά εκπληκτικά ευρύχωρο - δεν κατακλύζει με την παρουσία του, δεν καταλαμβάνει χώρο σε έναν χαρτοφύλακα, μια τσάντα ή μια τσέπη. Είναι στα χέρια σας - πάντα λειτουργικό. Μινιμαλιστικό, αλλά ευρύχωρο. Χάρη στην τεχνολογία RFID, η οποία προστατεύει από τη μη εξουσιοδοτημένη σάρωση των καρτών με τσιπ, προστατεύει ασυμβίβαστα ευαίσθητα δεδομένα και χρήματα. Μας οδηγεί το πάθος για τη δημιουργία κομψών, πρακτικών και καινοτόμων αντικειμένων - απλά ξέρουμε τι είναι καλό. Το ίδιο και οι πελάτες μας!