Αναζήτηση προϊόντων

Καλάθι αγορών

Σύνολο παραγγελίας: 0€
Καλάθι αγορών

Η τέχνη της φύσης σε μια άλλη διάσταση!
Η Natural Art το 1998 εφηύρε μια νέα μέθοδο επιμετάλλωσης σε φυσικά υλικά. Κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μέθοδος (No1004096). Από τότε η μέθοδος έχει εξελιχθεί με εκπληκτικά αποτελέσματα συνεχίζοντας να δημιουργεί μοναδικά αντικείμενα και έργα τέχνης, χρησιμοποιώντας πάντα την ίδια απαιτητική τεχνική επιμετάλλωσης.
Τα φυσικά υλικά είναι επικαλυμμένα με 13 στρώματα μετάλλων για να παραμείνουν φυσικά αλλά ταυτόχρονα να αποκτήσουν τη δύναμη που απαιτείται έτσι ώστε η Φυσική Τέχνη να μπορεί να εγγυηθεί ότι το σχήμα τους δεν θα αλλάξει για όλη τη ζωή. Η αισθητική τελειότητα ολοκληρώνεται με την τελική επίστρωση καθαρού χρυσού 24k, καθαρού ασημιού χιλίων βαθμών ή την επίστρωση με καθαρό ορείχαλκο. Όποιο μέταλλο κι αν επιλεγεί για το τελικό αποτέλεσμα, τα έργα συνεχίζουν να αποδέχονται την παρέμβαση του συγγραφέα προκειμένου να πληρούν τα αισθητικά κριτήρια που έχει θέσει.
Ο Βάιος είναι σήμερα ο δημιουργός που έχει την επιμέλεια όλων των έργων που παρουσιάζονται από τη Φυσική Τέχνη. Όραμά του είναι η δημιουργία αντικειμένων και έργων υψηλής αισθητικής αξίας που αντιπροσωπεύουν την προέλευση των φυσικών υλικών στα οποία δημιουργεί. Η Ελλάδα είναι η χώρα που ζει και δημιουργεί και αυτό είναι εμφανές τόσο μέσω των φυσικών υλικών που χρησιμοποιεί όσο και από τις επιρροές που έχει λάβει.