Αναζήτηση προϊόντων

Καλάθι αγορών

Σύνολο παραγγελίας: 0€
Καλάθι αγορών

Η εταιρεία Diamondjools στηρίζεται σε μια μοναδική ιδέα:

Η επιλογή ενός μονόπετρου δαχτυλιδιού αρραβώνων δεν πρέπει να είναι απαραίτητα πολύπλοκη. Επίσης τα διαμάντια δεν είναι τόσο δύσκολο για να τα κατανοήσεις αρκεί να αφιερώσεις λίγο χρόνο στις σελίδες μας. Το να κάνεις την σωστή επιλογή δεν είναι τόσο δύσκολο.

Στην εταιρεία Diamondjools θα βρείτε υψηλής ποιότητας διαμάντια επικυρωμένα από τα τρία πιο σεβαστά και έγκριτα ανεξάρτητα εργαστήρια στον κόσμο GIA - IGI - HRD. Επίσης, καθόλη τη διαδικασία κατασκευής των κοσμημάτων μας και για κάθε ένα από αυτά πραγματοποιούνται ποιοτικοί έλεγχοι οι οποίοι πιστοποιούν ότι θα λαμβάνετε πάντα κοσμήματα υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών.
Μπορείτε ακόμα να δημιουργήσετε τα κοσμήματά σας — αρκεί να επιλέξετε το σωστό διαμάντι για την κυρία σας και εμείς θα το δέσουμε στο αγαπημένο σας σχέδιο, μονόπετρο, σκουλαρίκι, κρεμαστό κόσμημα, trilogy δαχτυλίδι σας. Επιπρόσθετα, μια αγορά από την DiamondJools, σας παρέχει πολλά πλεονεκτήματα. Βρισκόμαστε στο πλάι σας να σας βοηθήσουμε καθόλη την διαδικασία παραγγελίας του κοσμήματός σας είτε μεσω των εκπαιδευτικών οδηγών που σας παρέχουμε είτε μέσω της επικοινωνίας με τους ειδικούς μας. Οι αγορές σας σε εμάς δεν διακυδεύουν κανένα ρίσκο μιας και προσφέρουμε πιστοποιημένα διαμάντια από τα μεγαλύτερα Ινστιτούτα. Για εμάς η συνεργασία μαζί σας δεν θέλουμε να τελειώσει απλά σε μια αγορά γι’αυτό και σας παρέχουμε προγράμματα αναβάθμισης και συντήρησης των κοσμημάτων σας.

Στην DiamondJools, προσπαθούμε πάντα να μπαίνουμε στην θέση των πελατών μας και γι’αυτό προσπαθούμε πάντα να σας προσφέρουμε ότι καλύτερο σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Για εμάς η εμπιστοσύνη σας έχει πραγματική αξία!