Αναζήτηση προϊόντων

Καλάθι αγορών

Σύνολο παραγγελίας: 0€
Καλάθι αγορών

Η εταιρεία “ΑΝΟ” είναι μια Ελληνική επιχείρηση με έδρα την Αθήνα, που δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής χειροποίητου κοσμήματος από το 2000. Ιδρύθηκε από τον Νίκο Οικονομίδη, τεχνίτη με επιτυχημένη πορεία και τριακονταετή εμπειρία στο χώρο, που επιμελείται με απαράμιλλη αγάπη και καλαισθησία τον σχεδιασμό και κατασκευή κοσμημάτων υψηλής αισθητικής.
Έχοντας στο επίκεντρο της προσοχής μας, τον πελάτη, πρωταρχικό μας μέλημα είναι η παραγωγή κοσμημάτων υψηλής ποιότητας και αντοχής. Αυτό το επιτυγχάνουμε με την επιλογή αρίστης ποιότητας υλικών και πετρών, η οποία, σε συνδυασμό με την εμπειρία του προσωπικού μας και τις εξελιγμένες μεθόδους παραγωγικής διαδικασίας που εφαρμόζονται, δίνουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα.
Αναμφίβολα η αγάπη και το μεράκι μας για το κόσμημα, το όμορφο και αυθεντικό, κάνουν τις δημιουργίες μας να παραμένουν αναλλοίωτες στον χρόνο, αποτελούν το χαρακτηριστικό γνώρισμα της ταυτότητας μας και εγγυώνται την συνέχεια της επιτυχημένης πορείας της εταιρείας μας στην Ελληνική και διεθνή αγορά.
Για την ‘’ΑΝΟ’’ το χειροποίητο κόσμημα δεν είναι απλώς ένα αξεσουάρ, είναι ο καθρέπτης της προσωπικότητας αυτού που το φορά, αποτελώντας ίσως το σημαντικότερο μέσο έκφρασης της ανθρώπινης μοναδικότητας.