Αναζήτηση προϊόντων

Καλάθι αγορών

Σύνολο παραγγελίας: 0€
Καλάθι αγορών

Natural Diamonds VS Laboratory Diamonds

Τα διαμάντια είναι πολύτιμοι λίθοι που συνήθως χρησιμοποιούνται για κοσμήματα. Τα φυσικά διαμάντια δημιουργούνται στον μανδύα της γης, στην περιοχή δηλαδή μεταξύ του πυρήνα και του φλοιού. Η έντονη πίεση και οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν εκεί,  αλλάζουν τη μοριακή δομή του άνθρακα, υποχρεώνοντας τα μόρια του να αποκτήσουν κρυσταλλική δομή. Η θερμοκρασία που απαιτείται για τη μετατροπή του άνθρακα σε διαμάντι ξεπερνάει τους 1400 βαθμούς κελσίου.

Τα διαμάντια που καλλιεργούνται στο εργαστήριο έχουν διαταράξει την παραδοσιακή βιομηχανία διαμαντιών. Εμείς στο κατάστημα μας έχουμε κοσμήματα μας μόνο με φυσικά διαμάντια με όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά από ελληνικά και διεθνή γεμολογικά ινστιτούτα.

Υπάρχουν πολλά διαμάντια προς πώληση, αλλά δεν είναι όλα αληθινά. Μπορεί να είναι δύσκολο να ξεχωρίσετε τη διαφορά μεταξύ αληθινών και ψεύτικων διαμαντιών, ειδικά αν δεν γνωρίζετε πολλά για αυτά. Για να δείτε αν ένα διαμάντι είναι αληθινό ή ψεύτικο, μπορείτε να δείτε πώς αστράφτει όταν το κρατάτε στο φως, δηλαδή τα πραγματικά διαμάντια θα έχουν μια λαμπερή λάμψη, ενώ τα ψεύτικα διαμάντια θα φαίνονται θαμπά και όχι τόσο λαμπερά.

 

 

Τα Lab Created Diamonds, ή τα διαμάντια που κατασκευάζονται σε εργαστήριο, είναι ακριβώς όπως τα πραγματικά διαμάντια, αλλά δεν βρίσκονται στη φύση. Κατασκευάζονται από ανθρώπους σε έναν ειδικό χώρο που ονομάζεται εργαστήριο. Αυτά τα διαμάντια είναι μια καλή επιλογή εάν θέλετε ένα διαμάντι αλλά δεν θέλετε να ξοδέψετε τόσα χρήματα. 

Τα φυσικά διαμάντια είναι διαμάντια που κατασκευάζονται από τη φύση βαθιά μέσα στη γη. Παίρνουν πολύ χρόνο για να σχηματιστούν και είναι πολύ ξεχωριστά γιατί είναι πολύ όμορφα και δεν είναι εύκολο να βρεθούν. 

Σχετικά Προϊόντα